Vaša pitanja?

Vi pitate, mi odgovaramo!
 

Administrativna pitanja…

Koji su troškovi dostave?
Troškovi isporuke zavise od težine onoga što naručujete. Cena poštarine biće ispisana u poslednjem koraku pre popunjavanja narudžbine.
 
Koji je rok za dostavu?
Svi naši proizvodi izrađuju se za najviše 6 radna dana od trenutka porudžbine. Zatim se šalju Post Express-om, a na vašu adresu stižu za jedan dan. 
 
Koja sredstva plaćanja se mogu koristiti na vašem sajtu?
Možete platiti platnim karticama: Visa, MasterCard i Maestro.
 
Da li je bezbedno da plaćam karticom?
Naravno! Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj kriptovanoj formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema koje garantuje bezbedno plaćanje. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Pitanja o porudžbinama…

Šta u slučaju kada mi stigne pogrešan proizvod ?
Svaka porudžbina se pažljivo proverava pre slanja. U slučaju da je greška, ipak, naša, poslaćemo vam porudžbinu koju ste želeli o našem trošku, u najkraćem mogućem roku. Međutim, ako se ispostavi da ste pogrešili prilikom poručivanja, bićemo, nažalost, primorani da vam naplatimo novu porudžbinu.


Pitanja o proizvodu…

Kako dizajnirati stiker?

Kako zalepiti stikere ?

Da li su termo stikeri otporni na pranje i sušenje?

Termo stikeri otporni su na pranje u mašini za veš na temeraturi do 60°, kao i na mašinu za sušenje. Preporučljivo je da stiker nakon lepljenja barem 24 sata ne perete i ne sušite u mašini, kako bi što bolje prionuo za podlogu.
 
Šta kada se termo stikeri odlepe brzo nakon lepljenja?
Kada se termo stiker odlepljuje ili ne prijanja za tkaninu, to znači da je temperatura pegle bila preniska, ili da niste dovoljno dugo držali peglu preko stikera prilikom postavljanja. U tom slučaju, slobodno ponovite postupak lepljenja, ali ovoga puta peglu zadržite duže preko zaštitnog papira.

Šta da radim kada mi nestane zaština folija, kako da zalepim termo stikere?

Možete koristiti kuhinjski papir za pečenje 
 
Da li sigurno mogu da zalepim termo stikere na bilo koji komad dečije odeće?
Termo stikeri za odeću mogu se koristiti na većini tkanina. Pa ipak, ako niste sigurni, pokušajte prvo na unutrašnjem delu tkanine koji se ne vidi spolja. Ne upotrebljavati na osetljivoj odeći (svila, pliš, najlon...)


Da li se stikeri za obeležavanje stvari mogu lepiti svuda?
Naši stikeri prijanjaju za većinu podloga, ali ipak izbegavajte da ih lepite na isuviše neravne površine i vodite računa da dobro očistite podlogu pre nego što postavite i zalepite stiker.


Da li su stikeri otporni na mašinu za sudove i mikrotalasnu peć?
Naši samolepivi stikeri otporni su na mašinu za sudove, grejač za flašice, mikrotalasne peći… Kako biste ispravno zalepili stiker, važno je da pratite naša uputstva za upotrebu.


Kakvi materijali se koriste za proizvodnju stikera?
Materijali i boje naših stikera su sertifikovani kao eko-friendly i neškodljivi po zdravlje ljudi i okolinu.