Uslovi poslovanja

Opšti uslovi korišćenja

Poštovani kupci i korisnici našeg sajta, posetom našem sajtu ili kupovinom proizvoda u našoj Internet prodavnici prihvatate opšte uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo vas da ih pažljivo pročitate kako biste bili detaljno upoznati sa pravilima koje primenjujemo. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u potpunosti. Ukoliko su uslovi za vas neprihvatljivi, molimo vas da ne koristite sajt Stikea.rs , Stikea.rs zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja izvrši izmene i dopune opštih uslova korišćenja.

Zaštita privatnosti

Obavezujemo se se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca i korisnika. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i korisnicima, kao i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima, a u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla. Svi zaposleni u našoj Internet prodavnici odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita intelektualne svojine

Sadržaj prikazan na ovom sajtu, poput stranica, dizajnerskih elemenata, tekstova, fotografija, vlasništvo je Stikea, te se ne može koristiti bez naše prethodne saglasnosti.

Plaćanje platnim karticama

Prihvatamo Visa, MasterCard i Maestro platne kartice. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj kriptovanoj formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu. Ceo sistem je organizovan u cilju maksimalne zaštite vaših poverljivih podataka i predstavalja standard za plaćanje preko Interneta širom sveta.

Plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje narudžbenice kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom.

Dostava porudžbine

Isporuka poručenih artikala vrši se preko kurirske službe Post Express. Troškovi isporuke zavise od težine onoga što naručujete. Cena poštarine biće ispisana u poslednjem koraku pre popunjavanja narudžbine.

Rok isporuke

Proizvod možete očekivati u roku od 7 dana.

Radno vreme

Internet prodavnica radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom redovnog održavanja ili ažuriranja sajta navedeno radno vreme može biti izmenjeno, ili se može desiti da sajt bude nedostupan na neki kraći period, o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni.

Preuzimanje robe
Za preuzimanje robe kod nas je potrebno da izvršite plaćanje platnom karticom pri kreiranju porudžbine ili gotovim novcem pri preuzimanju robe. Radno vreme: pon-pet, od 09:00 do 16:00. Moguće je preuzimanje do 17:30 uz prethodnu najavu.

Povraćaj robe

Prema Zakonu o zaštiti potrošača  ("Sl. glasnik RS", br. 62/2014, 6/2016 - dr. zakon i 44/2018 - dr. zakon) Potrošač nema pravo da odustane od ugovora u slučaju isporuke robe proizvedene prema posebnim zahtevima potrošača ili jasno personalizovane.

Podaci firme

SMARTAD d.o.o
Savski Nasip 9a, 11000 Beograd
Matični broj: 21021482
Poreski broj (PIB): 108547634
Kontakt telefon: 011 630 19 94

SELFDESIGN SA
5-7 avenue de Paris 94300 Vincennes VAT FR04485071260